Yahoo! Live Chat
  

Termeni si Conditii

Inscrierea pe site-ul www.ledurixenon.ro este Gratuita

Conform legislatiei in vigoare,Clientul poate returna produsul in termen de 10 zile acceptandu-se doar produsele nedeteriorate insotite de ambalajul original

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre Client

In cazul in care clientul nu ridica un colet din culpa sa,ne rezervam dreptul de a trimite un alt colet acelui client doar cu plata in avans

Toate produsele comercializate sunt avizate conform legislatiei Romane si Europene in vigoare

Imaginile de pe site ale produselor sunt cu titlu de prezentare,la cerere putem oferi poze reale ale produselor

Se emite factura fiscala atat persoanelor fizice cat si celor juridice

 

Toate produsele sunt cu T.V.A. inclus. Fata de celelalte firme concurente din domeniu S.C. LED SMD NON STOP S.R.L.-D. este o firma infiintata in 2015 care emite facturi pentru fiecare produs atat pentru personelor juridice cat si pentru persoane fizice fiind neplatitoare de T.V.A. Nu va lasati inselati de celelalte firme care acorda garantie extinsa (firma de apartament sau intermediari) si nu emit facturi pentru produsele sale. S.C. LED SMD NON STOP S.R.L.-D. verifica si graveaza produsele cu data de expediere pentru garantie si raspunde la garantia produselor promt.

- Emitem factura care are si rolul de certificat de garantie.

- Emitem garantie scrisa
- Testăm toate produsele înainte de expediere.
- Garantiile sunt trimise inapoi prin Posta Romana transportul fiind achitat de expeditor (cumparator).
- Garantiile sunt expediate prin Posta Romana (suportat de Leduri Xenon) sau la urmatoarea comanda prin curier.
- Toate KIT-urile xenon sunt certificate E4 si ISO-9001:2000 si sunt produse sub cel mai strict control de calitate.
- Instalarea kiturilor de xenon se face Plug & Play, si este atat de simpla incat se poate realiza in 15-20 de minute de oricine.
- Nu conteaza cine sau unde se monteaza kiturile de xenon. Garantia ramane valabila.
- Fiind consumabile garantia este de 6 luni la bec si 6 luni la ballast separat si de 12 luni la instalatia xenon completa

Conditii si termeni de livrare  

Pentru comenzile on-line magazinul nostru este deschis NON-STOP, asa ca va asteptam sa ne vizitati la  orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastra ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

Pentru comenzi telefonice va asteptam de Luni pana Duminica intre orele 8:00-22.00 

Numarul de telefon la care puteti face comenzi este:  (+4)0 763620548

In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail sau fax de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 24-48 ore, prin serviciul de curierat rapid sau in termen de 2-5 zile prin Posta Romana

Important:

Din momentul expedierii coletului de catre firma noastra, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.

Livrarea este gratuita  pentru comenzi mai mari de 250 RON (T.V.A. inclus)

MODALITATI DE PLATA

1. Plata ramburs

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la firma de curierat sau la Posta Romana si va include:

- valoarea produselor comandate (valoarea facturata)

o taxa de transport in valoare de 20-25 lei in functie de greutatea coletului si de distanta de livrare prin Curierat Rapid

- o taxa de 10 lei/colet prin posta Romana la o valoare mai mica de 250 lei

2. Plata prin OP (Ordin de plata) / Transfer Bancar

Va rugam mentionati in detaliile platii, codul comenzii pentru care se face plata. Acesta se regaseste in email-ul de confirmare a comenzii.

 

ACORD DE CONFIDENTIALITATE

Leduri Xenon  este singurul proprietar al informatiilor colectate. Aceste informatii nu sunt si nu vor fi vandute, inchiriate sau facute cunoscute unor terti in alte moduri decat cele prezentate in acest document.

Leduri Xenon mentine fisiere statistice pentru a analiza tendinte, a urmari activitatea membrilor sau pentru strange date referitoare la localizare. Acestea nu contin in nici un fel informatii personale ale vizitatorilor.

Datele personale ale dumneavoastra si ale destinatarului vor fi folosite de catre Leduri Xenon si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative sau a informatiilor la cerere etc.

Leduri Xenon se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale.

Leduri Xenon recomanda ca varsta utilizatorilor / cumparatorilor sa fie peste 18 ani sau peste 13 ani cu acordul parintilor.

Leduri Xenon isi stabilieste singur regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.Leduri Xenon nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Leduri Xenon nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Pentru unele produse dupa caz acestea vor fi insotite de certificat de garantie.

Leduri Xenon nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Fiecare comanda lansata de utilizator este in asteptare (stadiu in care se verifica datele clientului, destinatia, produsele comandate si disponibilitatea lor) automat sistemul va genera o copie a comenzii pe care o veti gasi pe adresa de e-mail din formularul de inregistrare si care va fi folosita pentru diferite informari sau atentionari. Daca nu ati primit aceasta comanda pe adresa dvs. de e-mail, este posibil ca aceasta se fie gresita, sa ajunga cu intarziere sau sa fie in folderul Spam. Dupa acest stadiu comanda va fi in stadiu de procesare (comanda a fost facturata si predata curierului) sau va fi anulata (clienti cu antecedente anterioare: nu au ridicat comenzi, nu poate fi contactat telefonic sau prin e-mail, nu a fost gasit la adresa de livrare de mai multe ori).

Leduri Xenon isi rezerva dreptul de a accepta sau anula o comanda.

Leduri Xenon nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), dar compozitia chimica sau caracteristicile produselor sunt aceleasi furnizate de importator sau distribuitor.

Leduri Xenon nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania SC LED SMD NON STOP SRL-D isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va fi instiintat in cel mai scurt timp si va primi inapoi banii incasati de SC Led Smd Non Stop SRL-D pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 


LEDURI XENON © 2018